Activiteiten tijdens de winter

Skiën en snowboarden

Alpenhaus Bichlbach is gelegen in het sneeuwzekere Oostenrijkse dorpje Bichlbach op een gezonde hoogte van 1.079m, net over de Duitse grens.
Bichlbach ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena en is omgeven door de Lechtaler Alpen en het prachtige massief van de Zugspitz gletsjer die met zijn 2.962m de hoogste berg is van de Zugspitz Arena.

Op een boogscheut van ons Alpenhaus neemt u de Sonnenbichllift of de moderne cabinelift Almkopfbahn die u in slechts enkele minuten brengt naar het gebied Bichlbach/Berwang waar u naar hartelust kunt skiën of snowboarden. Is skiën niets voor u maar wenst u toch te genieten van de betoverende sneeuwlandschappen, dan behoren de meer dan 100 prachtige wandel- en klimroutes tot de vele mogelijkheden.

Wilt u elke dag een ander gebied beproeven, geen probleem. Met de Top Snow Card heeft u toegang tot de volledige Zugspitz Arena, Garmisch Partenkirchen, Mittenwald en Grainau. Kortom toegang tot 207km prachtige hellingen en 89 kabel- en liftbanen die u deels grensoverschrijdend in de magische bergwereld brengen; maximaal ski- en sneeuwplezier beleeft door een capaciteit van bijna 97.000 gasten per uur, zonder wachttijden en u door 46 verschillende restaurants en hutten culinair verzorgd kunt worden, dit alles in onze skigebieden.

Langlaufen en wandelen in de sneeuw

Gaat u graag langlaufen of sneeuwschoenwandelen dan kunt u onmiddellijk aansluiten op de piste vanuit onze tuin.